Zargesklippet

Din kundvagn

Varukorgen: 0st / 0kr

Köpvillkor

 

ALLA PRISER ÄR EXLUSIVE MOMS!

Fraktpriser

Alltid Fraktfritt!

Betalsätt

Zarges säljer produkter via återförsäljare och grossister. När Du har valt en av våra samarbetspartners fyller Du i Ditt kundnummer under kundinformation, då kommer vald samarbetspartner skicka en Faktura på beställda varor. Om Du mot förmodan inte hittar Din leverantör bland våra samarbetspartners får du välja Zarges. Vid val av Zarges kan endast korbetalning användas.

Faktura

Endast tillgänglig för företag som har valt en av våra Samarbetspartners.

Kontant Betalning i Butik

Om Du väljer "Kontant betalning i Butik" skickas varan till den Samarbetspartner Du har valt, När leveransen ankommit butiken blir Du kontaktad. Därefter får du hämta och betala varan i butiken.

Kortbetalning

Endast tillgängligt När Du inte hittar Din leverantör bland Zarges Samarbetspartners. Alla korttransaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade, dvs mycket säkra. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet - 3D-Secure - en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet. Vår samarbetspartner för kortbetalning är Payson.  

Nöjd Kund Garanti

Zarges har 10 års garanti på alla Stegar och Ställningar, Om Du inte är nöjd med varan eller den visar sig ha ett fabrikationsfel är Du välkommen att kontakta vår Kundserviceavdelning på telefon 08-591 220 00. Vi har öppet måndag till torsdag 08:00-17:00 fredagar 08:00-16:00